Οι μαθητές της Αργολίδας δημιουργούν.

Δημοσιεύτηκε   ΠΑΡ. 31 ΜΑΪΟΥ  2019
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκφράζει  θερμά συγχαρητήρια προς τους/τις Εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/-τριες των σχολείων, για τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Υγείας, που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018 -19
Η παρουσίαση έγινε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους και συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

Από το  1ο ΕΠΑ.Λ Άργουςο και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο ‘Αργους παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ με τίτλο: “Μια απέραντη Αγάπη”, βραβευμένο με το 3ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας. Επίσης το ντοκιμαντέρ με τίτλο: “Ο άγνωστος Σωτήρας”.

Στην είσοδο του κτιρίου έγινε έκθεση κατασκευών των μαθητών με τίτλο: “Κατασκευές – μινιατούρες”.

Από το 1ο Γυμνάσιο ‘Αργους παρουσιάστηκε το πρόγραμμα: “Περιβαλλοντικό Θεατροσκόπιο” και το πρόγραμμα: “Με καπετάνιο μας τον Οδυσσέα”.

Από το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου παρουσιάστηκε η σχολική εφημερίδα με τίτλο: “Γυμνασιοτυπία”.

Από το 4ο Γυμνάσιο ‘Αργους παρουσιάστηκε το πρόγραμμα: “Το κλίμα αλλάζει. Εμείς;” στο πλαίσιο του οποίου κατασκευάστηκε επιτραπέζιο παιχνίδι με ερωτήσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.